Рецепта на руски знахари лекува успешно рак
- Получаване на връзка
- X
- Имейл
- Други приложения
22:22 - Рецепта на руски знахари лекува успешно рак! Автор: zahariada, Автор: nikikm
Един килограм майски или юнски мед разтваряли в един литър гроздово вино или водка. Слагали вътре един килограм алое, понякога и 2 листа от фикус. Непременно са добавяли 50 г сух горски или ливаден хвощ и 20 до 50 г от билката змийско мляко. Отровата от змийското мляко е служила като убиец на раковата гъбичка, а всички останали билки са засилвали имунната система на човека, освен това са служили като вътрешен балсам за заздравяване на раните, нанесени от тумора.
След като са приготвяли сместа, те я оставяли на тъмно място за 12 дни. След това от получената настойка пиели 3 пъти на ден, един час преди ядене. Някои народни лечители са добавяли към тази смес и брезови листа – 50 г, както и жълт кантарион или мащерка – пак същото количество.
Всичко това засилвало ефективността от балсама и помагало на организма по-скоро да се избави от болестта. Но това е само първата половина от лечението на болестта.
Втората половина се състояла в следното – 3 пъти на ден да се изяждат по 20 до 50 ядки от костилките на слива, кайсия, бадем или праскова. Важно е да се знае, че всички тези костилки се вземат от пресни или сушени плодове, без да се подлагат на термична обработка. Народните лечители добре са знаели, че в тези костилки се съдържа мощна отрова, но те са знаели и нещо, което съвсем наскоро научи съвременната наука. А то е, че отровата, цианидът, съвсем не влияе на човешкия организъм, тъй като се свързва с вещества, които я неутрализират. Затова пък отровата действа само на болестотворния тумор, но не и на човешкия организъм. Получава се така, че костилките от сливи, кайсии, праскови не само че дават на организма витамин В17, но и със своите отрови разрушават рака. Тази терапия позволявала пълно излекуване на човека от злокачествения тумор в продължение на половин година.
- Получаване на връзка
- X
- Имейл
- Други приложения
Коментари
Публикуване на коментар